Om os

Ønsker du at vide mere om os, kan du læse mere her på siden. Du er også meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

MD Byggeentreprise

MDbyggeentreprise blev stiftet af Michael Degn i 2021 med en vision omkring at skabe en tryghed for kunderne.  Ærlighed og et arbejde i høj kvalitet, hver gang!

Hos Mdbyggeentreprise tilbyder vi alle de almindelige former for indvendigtudvendigt malerarbejde. Vi har også en ventilation afdeling som er klar til at sikre dig og dit hus den bedste løsning for renere luft og bedre indeklima.

Vi udfører både store og små opgaver. Så er det en væg der skal males blå, hus der skal bygges om eller bare en ny emhætte, så kontakt os i dag. Så får du et uforpligtende tilbud i morgen.

Fælles for både vores maleropgaver og ventilation, er at vi altid sigter mod at levere den bedst mulige kvalitet hver gang. Stolthed er omdrejningspunktet for vores arbejde, og vi går kun fra vores kunder, når de har et smil på læben.

Her hos os sikrer du dig også et firma som tænker på miljøet. Derfor bruger vi så vidt muligt kun miljø / svanemærket produkter hver eneste gang. Vi synes det er vores pligt som virksomhed, at passe på dig og på resten af verden. 

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  ★★★★★

  Indvendig maling af sommerhus

  Vi er meget tilfredse med dit arbejde. 👍🏼 kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
  Marianne
  Vejers strand

  ★★★★★

  Facaderens af bygning med algebehandling

  Virkelig Dejligt at man kan se en kæmpe forskel fra dag 1! klar anbefaling herfra. 👌☺️
  Martin
  Århus

  ★★★★★

  Virkelig flot resultat!

  Michael var forbi og male en flytte lejlighed for os, så vi kunne komme videre til vores nye hjem☺️ det hele var nemt fra start til slut, virkelig god service og vi fik lejligheden godkendt uden anmærkning☑️🤘
  Pernille & christian
  Kolding