MALER VEJLE

Trænger dine lofter og vægge til en kærlig hånd og en spand maling? Eller er det dit udendørs træværk, der står for skud? Så er din lokale maler i Vejle kun et opkald væk. Vi klarer alle maler opgaver i Vejle, vi har den fornødne erfaring og de rette kompetencer, der sikrer dig et perfekt resultat, hver gang. 

Kontakt os i dag og lad os bevise overfor dig, hvorfor vi skal være din faste maler i Vejle.

Din lokale maler i Vejle

Vi kan hos MD Byggeentreprise hjælpe dig med alle former for malerarbejde. Vores kundekreds består af både private kunder og erhvervsdrivende, og der er ikke den maleropgave, som er for stor eller for lille til os.

Hos vores malerfirma i Vejle er vi den foretrukne maler for mange af vores kunder i Kolding, Horsens, Fredericia og andre omkringliggende byer.

Vi klarer maler opgaver i alle størrelser. Så vi kan med garanti også hjælpe dig. Vores mange års erfaring og efteruddannelse af vores medarbejdere. Gør at vi har kompetencerne til at varetage din opgave til perfektion.

Så skal du bruge en maler i Vejle, så giv os gerne et kald for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  En aftale er en aftale

  Når vi indgå aftaler er det vigtigste for os, at du får leveret et ordentligt resultat. Når vi udfører en maler opgave hos dig i Vejle. Vi har altid fokus på kvalitet, service og kommunikation. Derfor er det vigtigt, at vi kan stå inde for det arbejde som vi udføre. Samtidig er det vigtigt for os at du som kunde, ikke skal tænke over rod efter vi er færdige med en maleropgave i Vejle.

  Derfor rydder vi altid pænt op efter os selv. Ydermere er kommunikationen vigtigt for os, da det kan minimere misforståelser. Vi aftaler derfor altid tid, sted og pris. Dette gør vi selvfølgelig for, at du som kunde ikke får nogen grimme overraskelser.

  indendørs malerarbejde

  Hvilket malerarbejde kan din lokale maler hjælpe dig med?

  Her kan du se nogen af de mest gængse arbejdsopgaver vi udfører

  Vi har udført en masse forskellige maleropgaver i Vejle. Se de forskellige nedenfor. 

  • Facade maling
  • Spartling
  • Maling af vinduer og døre
  • Maling af træ, såsom træterrasser, hegn osv.
  • Maling af helårsboliger og sommerhuse

  Skulle din opgave ikke være på listen, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi kan helt sikkert også klare din maler opgave i Vejle.

  Vi klarer opgaven, uanset størrelse - Din lokale maler i Vejle

  Trænger dine lofter og vægge til en kærlig hånd og evt. en spand maling? Eller er det dit udendørs træværk, der står for skud? Så er din lokale maler i Vejle kun et opkald væk.

  Skal du bare have ordnet vægge og loft, så hjælper og rådgiver vi dig gerne. Mange tror det bare, at vælge en maling og så gå i gang. Hos MD Byggeentreprise ved vi, at det ikke bare er så nemt.
  Der er en del ting der skal overvejes inden man går i gang, så du ender med det bedste resultat i sidste ende.

  Du skal ikke bekymre dig om noget

  Med MD Byggeentreprise skal du ikke bekymre dig om alle disse overvejelser. Med vores mange års erfaring og store faglige kompetencer, kan vi sikre dig at alle disse overvejelser bliver udført på den bedste måde, så du ender med et resultat som både du og vi bliver glade og tilfredse med.

  Har du andre bekymringer omkring dit projekt, så rådgiver vi dig gerne og finder den rette løsning.

  Vi sørger for at malingen passer til det væg materiale som der skal males på.
  Vi sørger for at materialerne passer til dine loftstyper, om det så er træloft, gips loft eller loftbrædder.
  Hvordan og hvilken type der skal males med, i forhold til maling i vådrum og almindelige rum.

  Om der skal males en eller flere gange for at få det bedste resultat.
  Hvilken type glans maling der passer bedst til dine vægge og lofter.

  Vi kan hos MD Byggeentreprise hjælpe dig med alle former for malerarbejde. Vores kundekreds består af både private kunder og erhvervsdrivende, og der er ikke den maleropgave, som er for stor eller for lille til os.

  Så selvom du skal have klaret et stort eller lille projekt. Så giv os gerne et kald for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med. Ring på 24 90 88 60 eller skriv til os på info@mdbyggeentreprise.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

  Professionel & Erfaren maler

  firmabil
  Logo MD Byggeentreprise
  Maler i Vejle

  Erfaren maler i Vejle – priser alle kan være med på

  Når du skal have malet dine vægge eller lofter, eller du har noget udendørs malerarbejde, der skal klares, sender vi gerne en maler hen til dig for at vurdere arbejdets omfang.

  Derefter udarbejder vi et godt tilbud til dig, så du kan se, hvad det vil koste dig at få os på opgaven. Vi tilbyder solidt håndværk til gode priser, og vi udarbejder altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

  Kontakt os allerede i dag

  Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du gerne vil høre mere om vores priser på malerarbejde. Ring til os på telefon 24 90 88 60, eller skriv til os på info@mdbyggeentreprise.dk.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Vores kunder siger

   ★★★★★

   Indvendig maling af sommerhus

   Vi er meget tilfredse med dit arbejde. 👍🏼 kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
   Marianne
   Vejers strand

   ★★★★★

   Facaderens af bygning med algebehandling

   Virkelig Dejligt at man kan se en kæmpe forskel fra dag 1! klar anbefaling herfra. 👌☺️
   Martin
   Århus

   ★★★★★

   Virkelig flot resultat!

   Michael var forbi og male en flytte lejlighed for os, så vi kunne komme videre til vores nye hjem☺️ det hele var nemt fra start til slut, virkelig god service og vi fik lejligheden godkendt uden anmærkning☑️🤘
   Pernille & christian
   Kolding