MALER Østengård

MD-byggeentreprise er din kompetente maler i Østengård. Vores mange års erfaring gør, at vi helt sikkert kan håndtere din maleropgave, uanset hvor stor eller indviklet den nu må være. Vores professionelle fagfolk udfører både indendørs og udendørs malerarbejde, såvel som privat og erhverv. Kontakt os i dag, så finder vi sammen en optimal løsning på din maleropgave.

Din lokale maler i Østengård

MD-byggeentreprise har mange forskellige kunder i diverse byer landet over, og vi vil med glæde være din lokale maler i Østengård. Vores ekspertise strækker sig over alle maleropgaver, lige fra maling af en enkelt væg til et større projekt med fx epoxymaling. Vi rådgiver dig gerne frem mod det optimale resultat, der passer perfekt til dig og dine behov.

 Vores 10 års erfaring i malerbranchen har gjort, at vi har samlet en hel del viden og forståelse for erhvervet. Derfor har vores arbejdet dermed også udviklet sig, og vi kan efterhånden godt kalde os eksperter inden for rådgivning og udførsel af malerarbejde.

Din moderne maler i Østengård

Vores branche udvikler sig løbende, og det er derfor vigtigt for os, at være opdateret på de nyeste ting der sker i branchen. For at opretholde vores viden og udvikle os frem mod et mere effektivt stykke arbejde, giver vi vores malermestre de rette kurser og sparring. Så der udføres et kvalitetsbevidst og effektivt resultat og du modtager en maler i Østengård, du kan være sikker på.

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Serviceydelser

  Vi tilbyder mange forskellige malerydelser. Her er nogle af de ydelser vi har stor erfaring med at udføre.

  Der findes mange forskellige områder og ting der godt kunne bruge en omgang maling, for at vedligeholde det æstetiske udtryk. Kontakt os i dag og hør mere om vores service. Vi rådgiver og udføre gerne din opgave, selvom den ikke står her på siden.  


  Kunden i fokus

  Vores kunder er vores fokuspunk, når vi arbejder. Uden kunder vil vores virksomhed ikke eksisterer og derfor gør vi meget for, at kundetilfredsheden er i top. Vi vil med glæde skræddersy aftalen, så den passer til dine behov og ønsker. 

  Er der en bestemt tid du gerne vil have vi møder op, eller er der noget vi skal tage hensyn til. Vil vi bedst muligt prøve at justere vores arbejde, så du som kunde er tilfreds. Vores malerarbejde er med til at forbedre lyset i rummet og give et flot æstetisk udtryk, derfor skal kvaliteten også være fantastisk. Er resultatet mod alt forventning ikke tilfredsstillende, kommer vi gerne tilbage og retter op det.    
  Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud

  Vores kundetilfredshed ligger højt og det er der selvfølgelig en grund til. Vi sørger for vores kunder modtager den bedste service på marked til en konkurrencedygtig pris. Kontakt os i dag og fortæl os om dit malerprojekt, vi vil så gerne være din lokale maler i Østengård. Du kan fange os på mobil  24908860, mail info@mdbyggeentreprise.dk eller ved at udfylde vores formular. 

  Professionel & Erfaren maler

  firmabil
  Maler i Vejle

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Indvendig maling af sommerhus

  Vi er meget tilfredse med dit arbejde. 👍🏼 kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
  Marianne
  Vejers strand

  ★★★★★

  Facaderens af bygning med algebehandling

  Virkelig Dejligt at man kan se en kæmpe forskel fra dag 1! klar anbefaling herfra. 👌☺️
  Martin
  Århus

  ★★★★★

  Virkelig flot resultat!

  Michael var forbi og male en flytte lejlighed for os, så vi kunne komme videre til vores nye hjem☺️ det hele var nemt fra start til slut, virkelig god service og vi fik lejligheden godkendt uden anmærkning☑️🤘
  Pernille & christian
  Kolding