MALER ODENSE

Vi har det seneste mange år, kørt til de fleste steder i Jylland og på Fyn. Dog er Odense et af vores fortrukne steder at udføre opgaver i. Byen er skøn og menneskerne er meget venlige, så det er altid en fryd at have maler arbejde i Odense. Vi tilbyder vores services til både private og til erhverv. 

Kontakt os i dag, og lad os bevise hvorfor, at vi skal være din faste maler i Odense.

Din lokale maler Odense

Mangler du en yderst kompetent maler i Odense? Så er du landet det helt rigtige sted!

Vi har efterhånden udført de fleste typer af maleropgaver, der er ikke en opgave der er for stor eller for lille. Uanset hvor i Jylland eller hvor på Fyn du befinder dig, så kører vi gerne ud og ordner din opgave.

Vi klarer alle typer maler opgaver i Odense

Vi har stor erfaring med både inden- og udendørs malerarbejde, hvilket betyder at vi kan male alle typer overflader og alle størrelser af opgaver. Så om det er en ældre bygning i Odense der skal males, eller et mere morderne rum inde i bygningen, så kan vi klare begge dele.

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvilket malerarbejde kan din lokale maler hjælpe dig med?

  Malerspecialist med kompetencerne i orden

  Vi går meget op i at du som kunde hos os, får hvad du drømmer om. Vores fokuspunkter er: service, kvalitet og effektivitet. En del af vores service er dialogen mellem os. Det er trods alt dig der skal benytte dig af vores udførte arbejde, så det er vigtigt at du får det som du gerne vil have. Derfor lægger vi en plan og tilpasser os din hverdag, så det ikke påvirker din dag for meget, når vi skal udføre malerarbejde.

  Miljøvenlig maler Odense

  Både for dig og for miljøets skyld, benytter vi os af de mindst skadelige typer maling. Det betyder dog ikke at vi går ned på kvaliteten af maling, vi benytter os kun af de bedste former for maling, der skader dig mindst og holder længst. Det er essentielt at det bliver gjort ordentligt, så det bliver det bedste resultat og det ikke falmer med det samme vi er gået. Så mangler du en maler i Odense, så tøv ej med at kontakte os!

  Du kan stole på os - Din lokale maler i Odense

  Godt nok sker det yderst sjældent, men vi er også kun mennesker. Så skulle det ske at der opstod fejl eller mangel ved vores arbejde, så kommer vi selvfølgelig ud og retter op på fejlen med det samme. Vi samler udelukkende på glade kunder, så vi sørger for at alt bliver bragt i orden.

  Kontakt os allerede i dag - Maler Odense

  Ønsker du at hører mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du meget velkommen til at ringe til os på 24 90 88 60 eller skriv til os på info@mdbyggeentreprise.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

  Professionel & Erfaren maler

  firmabil
  Logo MD Byggeentreprise
  Maler i Vejle

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Indvendig maling af sommerhus

  Vi er meget tilfredse med dit arbejde. 👍🏼 kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
  Marianne
  Vejers strand

  ★★★★★

  Facaderens af bygning med algebehandling

  Virkelig Dejligt at man kan se en kæmpe forskel fra dag 1! klar anbefaling herfra. 👌☺️
  Martin
  Århus

  ★★★★★

  Virkelig flot resultat!

  Michael var forbi og male en flytte lejlighed for os, så vi kunne komme videre til vores nye hjem☺️ det hele var nemt fra start til slut, virkelig god service og vi fik lejligheden godkendt uden anmærkning☑️🤘
  Pernille & christian
  Kolding