Maler Mølholm

Leder du efter en maler i Mølholm, der kan klare dine behov. Så er du kommet til det rette sted.

Her hos MD Byggeentreprise yder vi altid vores bedste, helt ned til mindste detalje. Vi har i årenes løb udført en masse opgaver i Mølholm og omegn. Uanset opgavens størrelse, kan vi med garanti klare den. Vi yder både inden- og udendørs maling.

Kontakt os i dag os lad os se hvad vi kan gøre for dig.

Din lokale maler i Mølholm

Vi går meget op i at levere arbejde af høj kvalitet. Det kan ses fra vi afdækker gulvet, til opgaven er færdig og vi har gjort pænt rent efter os. Kort sagt er en af vores værdier, at følge opgaven helt til dørs. Vi udfører malerarbejde for privat og erhverv, både inde og ude. Vi har erfaring med alt fra hegn til huse.

Lad os bevise overfor dig, hvorfor vi skal være din faste maler i Mølholm.

Faste priser - undgå overraskelser

For os er udtrykket ”en aftale er en aftale” vigtigt for os. Det betyder at vi ikke påbegynder arbejdet før, vi har aftalt tid, pris og sted. Vi vil meget gerne give dig et tilbud på en given opgave. Dog kan det være nødvendigt at bese nogle opgaver først. På den måde har vi mulighed for at se omfanget af opgaven og skræddersy et tilbud til dig.

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vi tilbyder en lang række services

  Vi tilbyder en lang række maleropgaver, som du kan se nedenfor. Skulle opgaven ikke være på listen, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi kan helt sikkert også klare din maler opgave.

  – Facade maling

  – Spartling

  – Maling af vinduer og døre

  – Maling af træ, såsom træterrasser, hegn osv.

  – Maling af helårsboliger og sommerhuse

  Vi vil være din foretrukne maler i Mølholm

  Verdenen er i konstant udvikling og det er vi også. Vi sørger for at holde os opdateret på de nyeste teknikker og metoder. Så vi med sikkerhed kan sige, at vi kan levere det absolut bedste resultat, hver gang. Derudover dygtiggør vi os, for at minimere fejl. Med vores mange års erfaring er vi dog kommet frem til en konklusion, vi er kun mennesker. Hvilket betyder at der til tider kan opstå fejl eller mangler. Selvom det sker sjældent, så ønsker vi altid at komme dem til livs, så hurtigt som muligt. Det betyder at du meget gerne må kontakte os, hvis du ikke er 100% tilfreds med resultat. Så kommer vi straks og retter op på opgaven.

  Kontakt os i dag og lad os sammen finde en løsning

  Lad os klare din næste maler opgaver. Vi kan kontaktes på telefon 24 90 88 60 eller på mail info@byggeentreprise.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Professionel & Erfaren maler

  firmabil
  Logo MD Byggeentreprise
  Maler i Vejle

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Indvendig maling af sommerhus

  Vi er meget tilfredse med dit arbejde. 👍🏼 kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
  Marianne
  Vejers strand

  ★★★★★

  Facaderens af bygning med algebehandling

  Virkelig Dejligt at man kan se en kæmpe forskel fra dag 1! klar anbefaling herfra. 👌☺️
  Martin
  Århus

  ★★★★★

  Virkelig flot resultat!

  Michael var forbi og male en flytte lejlighed for os, så vi kunne komme videre til vores nye hjem☺️ det hele var nemt fra start til slut, virkelig god service og vi fik lejligheden godkendt uden anmærkning☑️🤘
  Pernille & christian
  Kolding