MALER KOLDING

Velkommen til MD Byggeentreprise, maler i Kolding. Vi maler for private og vi har øje for detaljen. Vi sørger altid for at udfører vores arbejde grundigt, helt fra den første omgang spartling til den afrundende rengøring. Vi maler også for erhvervskunder, hvad end det drejer sig om kontorer, butikslokaler, skoler eller andet, er vi hos MD Byggeentreprise klar til give dine vægge dekorative indslag, eller nye udtryk.

Så mangler du en yderst kompetent maler i Kolding, så er vi klar til at hjælpe dig.

Din lokale maler i Kolding

Mangler du en professionel malermester i Kolding?

Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi elsker at udfører maleropgaver i lokalområdet. Vores spidskompetencer ligger ikke kun i udførslen af diverse maler opgaver. Vi arbejder nemlig ud fra “En aftale er en aftale” og vi holder altid vores aftaler. Både i forhold til den aftale tid, og den aftalte pris, hvilket betyder at du fra start ved præcis hvad du skal betale, og hvad du kan forvente for at få udført opgaven.

Vi klarer alle maler opgaver, uanset om det er en stor eller lille opgave. Vi klarer alt inden- og udendørs malerarbejde. Så uanset hvilken maleropgave du skal have hjælp til i Kolding, så kontakt os gerne i dag. 

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvilket malerarbejde kan din lokale maler hjælpe dig med?

  Vi maler med dine ønsker i centrum

  Vores malere er oplært i at finde den allerbedste løsning ud fra din beskrivelse af slutresultatet, hvilken farve ønsker du, hvordan skal lyset være i rummet, hvad skal malingen kunne holde til? – og hvad du ellers har af præferencer og ønsker. Vi maler alt hvad du kan forstille dig, og vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dine projekter.
   
  Vi opdaterer os hele tiden på nye processer og metoder, den finger på pulsen betyder nemlig at vi kan gang på gang kan levere et resultat, som både du og vi kan være glade for. Skulle der imod alt forventning opstå en utilfredshed efter at vi har forladt opgaven, er du meget velkommen til at kontakte os. Det giver os nemlig mulighed for at komme tilbage og udbedre fejlen. Vi går ikke ind for løse ender, og derfor sigter vi altid efter at leverer et resultat hvor vi kan se hinanden i øjnene bagefter. Fejl er heldigvis ikke noget vi overodnet set gør os i, da tilfredse kunder gør os tilfredse. 
  Du kan læse mere fra vores glade kunder her, eller på 3byggetilbud, hvor vi har 5/5 stjerner. 

  Alsidigt maler firma Kolding

  Viften af opgaver som vi dækker er lang. Herunder finder du et udklip af de opgaver vi typisk har løst i Kolding og omegn. 
  • Brandmaling
  • Spartling
  • Maling af vinduer og døre
  • Maling af facader 
  • Maling af hegn og stakit
  • Maling af sommerhuse 
  • Maling af træværk – F.eks. træterrasser
  Vi er klar til at løse alle former for uden- og indendørs maler opgaver. 

  Hvad koster en maler i Kolding?

  Prisen på malerarbejde veksler i stor grad ud fra omfanget af opgaven. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 24 90 88 60 eller sende os en mail på info@mdbyggeentreprise.dk, så kan vi sammen, sammensætte et tilbud som matcher dine behov. Kontakt os og få et 100% gratis og uforpligtende tilbud. 

  Professionel & Erfaren maler

  firmabil
  Logo MD Byggeentreprise
  Maler i Vejle

  En grundig maler i Kolding

  Hvis der er en ting vi har styr på, så er det at levere et godt stykke arbejde af høj kvalitet. Vores evne til at levere kvalitet, er bygget op om vores evner til at gå i dybden med et projekt og være detalje orienteret. Vi er altså grundige i vores arbejde og forarbejde, hvilket er med til at sørge for du som kunde, modtager et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine ønsker og behov. Derudover kommer vores sans for grundighed også i spil efter malerarbejdet. Vi rydder nemlig selvfølgelig op efter os selv og sørger for, der ikke er andet tilbage end et fantastisk stykke malerværk.

  En maler i Kolding du er tryg ved

  Vi ved et større malerprojekt, kan være uoverskueligt og kræve en del tid og ressourcer. Derfor stiller vi os gerne til rådighed som din maler i Kolding. Vi sørger for du løbende bliver opdateret vedrørende arbejdet og hvad det kræver. Vores indstilling til kommunikationen er, at du som kunde altid skal have et overblik over hvad vi laver og føle dig tryg og sikker i dit valg af maler. Vi vil gerne undgå at du står med en regning du ikke havde forventet eller en utilfreds fornemmelse til sidst. Kontakt os gerne og fortæl os om dit malerprojekt.

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Indvendig maling af sommerhus

  Vi er meget tilfredse med dit arbejde. 👍🏼 kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
  Marianne
  Vejers strand

  ★★★★★

  Facaderens af bygning med algebehandling

  Virkelig Dejligt at man kan se en kæmpe forskel fra dag 1! klar anbefaling herfra. 👌☺️
  Martin
  Århus

  ★★★★★

  Virkelig flot resultat!

  Michael var forbi og male en flytte lejlighed for os, så vi kunne komme videre til vores nye hjem☺️ det hele var nemt fra start til slut, virkelig god service og vi fik lejligheden godkendt uden anmærkning☑️🤘
  Pernille & christian
  Kolding