MALER IKAST

Skal du have malet dit stakit? Eller er det bare længe siden dine vægge har fået en klat? Her hos MD Byggeentreprise er vi erfarne og talentfulde indenfor malerfaget. Vi bestræber os på altid at fuldføre opgaverne til mindste detalje. Vi har i årenes løb udført en del forskellige opgaver, hvilket gør at der ikke er nogen opgave vi ikke kan klare.

Så mangler du en maler i Ikast der kan klare dit malerarbejde, så kontakt os i dag!

Din lokale maler i Ikast

Her hos MD Byggeentreprise er det for os vigtigt at kvaliteten er i orden. Fra vi har taget første maler strøg, til vi har gjort pænt rent efter os. Kort sagt går vi op i at opgaven bliver fuldt helt til dørs. Vi udfører alt slags malerarbejde inden for privat og erhverv. Hvad end det er værelser, lokaler, kontorer, sommerhuse, eller noget helt andet.

Gode priser og godt håndværk

Hos os er en aftale en aftale. For os betyder det at vi har gjort et ordentligt stykke forarbejde, og undersøgt hvor langtid vi skal bruge på en given opgave. Samtidig forsøger vi at holde omkostningerne på et minimalt niveau, uden at gå på kompromis med kvaliteten af materialerne. Som oftest kan vi give et uforpligtende tilbud på en given opgave. Dog kan det i enkelte tilfælde være nødvendigt at bese opgaven, så vi kan skræddersy et tilbud til dig, der er specificeret ud for dine behov. I sin enkelthed betyder en aftale er en aftale for os, at vi er punktlige og derved overholder vores aftalte tider og priser.

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvilket malerarbejde kan din lokale maler hjælpe dig med?

  Mange års erfaring

  Vi har udført mange forskellige slags opgaver i årenes løb, hvilket har givet hos en masse erfaring. Denne erfaring er med til at, vi kan varetage et bredt spænd af maleropgaver. Herunder kan du se et udsnit af de opgaver som vi typisk har løst i omegnen.

  • Maling af facade
  • Spartling
  • Maling af vindueskarme og døre
  • Maling af træ, hvad end det er hegn, stakit eller terrasser
  • Maling af hus eller sommerhus

  Hvorfor bruge os?

  I vores malerfirma er vi konstant i udvikling. Vi holder os hele tiden opdateret på de nyeste metoder og teknikker. Det gør vi for at udvide vores kompetencer og så vidt muligt minimere fejl. Dog er vi kun mennesker, så der kan opstå småfejl. Selvom det er sjældent med fejl, ønsker vi hurtigst muligt at få det bragt i orden. Derfor ser vi helst at hvis du ikke er 100% tilfreds med resultat, at du kontakter os hurtigst muligt. Så kommer vi med et smil og retter op, så opgaven er fuldført ordentligt. Vi samler nemlig kun på glade og tilfredse kunder.

  Kontakt os i dag!

  Modtag et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 24 90 88 60 eller på mail info@byggeentreprise.dk.

  Professionel & Erfaren maler

  firmabil
  Logo MD Byggeentreprise

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Indvendig maling af sommerhus

  Vi er meget tilfredse med dit arbejde. 👍🏼 kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
  Marianne
  Vejers strand

  ★★★★★

  Facaderens af bygning med algebehandling

  Virkelig Dejligt at man kan se en kæmpe forskel fra dag 1! klar anbefaling herfra. 👌☺️
  Martin
  Århus

  ★★★★★

  Virkelig flot resultat!

  Michael var forbi og male en flytte lejlighed for os, så vi kunne komme videre til vores nye hjem☺️ det hele var nemt fra start til slut, virkelig god service og vi fik lejligheden godkendt uden anmærkning☑️🤘
  Pernille & christian
  Kolding