MALER HORSENS

MD Byggeentreprise er til dig som søger en faglig kompetent og erfaring maler mester i Horsens. Vi har erfaringen og kompetencerne der skal til for at klare din maler opgave i Horsens. Vi arbejder ud fra dine ønsker og behov, og tilpasser os derefter. Så uanset hvilken maler opgave du skal bruge, så lad os bevise hvorfor vi skal være din faste maler i Horsens.

Din lokale maler Horsens

 Vi har sans for detaljen og vi udfører altid vores arbejde nøje og til perfektion. Vores grundighed starter fra den første afdækning er lagt, eller fra det første stykke tape sidder fast, og slutter først når vi har gjort rent og ryddet op efter os. Kort sagt ligger vi stor vægt på at følge opgaven helt til dørs. Vi maler både for privat og erhverv, det betyder at vi har erfaring med alt fra sommerhuse, hegn, skure, huse, vægge, butikslokaler, kontorer, til skoler og meget mere.

Erfaren maler både inde og ude

Det kan være at det er et stykke tid siden at væggene har fået en klat maling. Eller skal loftet males hvidt?

Hos MD-Byggeentreprise kan vi varetage alt malerarbejde der foregår indendørs, hvad end det drejer sig om et værelse eller andet.

Derudover kan vi også klare alle former for udendørs maling. Skal stakittet shines op eller facaden på sommerhuset have en tur. Så kan vi også være behjælpelige der.

Kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde en løsning der passer dig.

Synlige resultater - Gennemsigtige priser

En af vores dyder hos MD-Byggeentreprise bygger på det gode udtryk- “En aftale er en aftale”. Vi har lagt mange timer i at udarbejde planer for hvor lang tid en given opgaver tager, og hvor billigt vi kan gøre det. I visse tilfælde ønsker vi dog at bese opgaven før vi giver os i kast med at skræddersy et tilbud til dig.

Hvad betyder det for mig?

Helt konkret betyder det for dig at vi altid afslutter opgaven ud fra den aftale tid, og den aftalte pris. På den måde er du sikret imod at skulle betale overpris når du vælger MD byggeentreprise.

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvilket malerarbejde kan din lokale maler hjælpe dig med?

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Indvendig maling af sommerhus

  Vi er meget tilfredse med dit arbejde. 👍🏼 kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
  Marianne
  Vejers strand

  ★★★★★

  Facaderens af bygning med algebehandling

  Virkelig Dejligt at man kan se en kæmpe forskel fra dag 1! klar anbefaling herfra. 👌☺️
  Martin
  Århus

  ★★★★★

  Virkelig flot resultat!

  Michael var forbi og male en flytte lejlighed for os, så vi kunne komme videre til vores nye hjem☺️ det hele var nemt fra start til slut, virkelig god service og vi fik lejligheden godkendt uden anmærkning☑️🤘
  Pernille & christian
  Kolding

  Vi har kompetencerne til at opfylde din ønsker

  Vi er et alsidigt malerfirma og derfor er vores portefølje af tidligere løste opgaver næsten for lang til at remse op. Herunder kan du dog finde nogle af de services vi har udført i højere grad end andre. 
  • Spartling
  • Maling af facader
  • Brandmaling
  • Maling af træværk – Herunder træterrasser
  • Maling af sommerhuse
  • Maling af både hegn og stakit
  • Maling af døre og vinduer

  Gode priser og godt håndværk

  Hos os er en aftale en aftale. Det betyder derfor for os at vi har gjort det fornødne forarbejde og har undersøgt hvor langtid en given opgave tager. Samtidig sørger vi for at holde omkostningerne på et minimalt niveau. Alt sammen helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi kan dog i enkelte tilfælde være nød til at bese opgaven, så vi kan skræddersy et perfekt tilbud til dig. Helt basalt så betyder det for os at en aftale er en aftale, vi er punktlige og derved overholder vores aftalte tid og pris.

  Du kan trygt vælge os

  Vi er et malerfirma i konstant udvikling, vi elsker nemlig at være opdateret på nye teknikker og produkter indenfor malerverdenen. Det er nemlig én af de faktorer som er med til at vi kan leverer flotte resultater og minimere fejl. Som professionelt malerfirma har vi dog måttet erkende sandheden om at vi trods alt kun er mennesker, og at mennesker af og til laver fejl. 

  I sådanne tilfælde ser vi rigtig gerne at du kontakter os så vi hurtigst muligt kan udbedre fejlen. Heldigvis er fejl sjældent noget vi hører for. Her kan du læse nogle af vores kunders anmeldelser, du kan læse flere på anmeldelser på 3byggetilbud.dk.

  Kontakt os og lad os finde en løsning sammen

  Vi elsker nye udfordringer, hvis du har en maleropgave i Horsens eller omegn er du derfor meget velkommen til at kontakte os.

  Du har mulighed for at ringe til os på 24 90 88 60, eller sende en mail på info@mdbyggeentreprise.dk. Vi giver altid et gratis og 100% uforpligtende tilbud når du kontakter os. Du er også meget velkommen til at læse mere om os her.

  Professionel & Erfaren maler

  firmabil
  Logo MD Byggeentreprise
  Maler i Vejle