MALER HEDENSTED

MD Byggeentreprise er til for dig som søger en alsidig kompetent, og dygtig fagmand til dine maleropgaver i Hedensted. Vi elsker at arbejde i vores lokalområde, og derfor vil vi gerne være din foretrukne maler i Hedensted. 

Når du får besøg af en af vores malere, er du garanteret den højeste kvalitet og service fra det sekund vi træder ud af bilen, til vi har pakket sammen og gjort rent igen. Kort fortalt går vi meget op i at opgaven skal følges helt til dørs, hver gang.

Professionelt malerfirma i Hedensted

Du kender sikkert udtrykket “En aftale er en aftale”, netop dette udtryk er et af omdrejningspunkterne for vores virksomhed. Vi har på forhånd, ud fra vores erfaring fortaget estimater at hvor meget en given opgave skal koste, samt hvor lang tid den vil tage at udfører. 

Det har vi gjort for at opretholde vores punktlighed og så du slipper for ubehagelige overraskelser fordi opgaven trækker ud. En aftale er en aftale, derfor udfører vi vores arbejde til tiden så du altid kun skal betale den aftalte pris.

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvilket malerarbejde kan din lokale maler hjælpe dig med?

  Professionelt maler firma i Hedensted

  Vi har løst en række af meget forskellige opgaver både i forhold til omfanget, og indholdet. Herunder finder du et udklip af de opgaver vi har løst særligt mange af i Hedensted og omegn. 
  • Spartling
  • Maling af facader
  • Brandmaling
  • Maling af træværk – Herunder træterrasser
  • Maling af sommerhuse
  • Maling af både hegn og stakit
  • Maling af døre og vinduer

  Og meget mere. Selvom dine opgave ikke indgår i ovenstående udklip, er MD-Byggeentreprise din genvej til at en professionel malermester som kan varetage selv de mest komplekse maleropgaver.

  Hedensteds måske bedste maler

  Vi er i løbende udvikling, vi sigter nemlig efter at hæve baren for malerarbejde. Dog må vi erkende at fejl desværre er en faktor som indgår når man er menneske. Det er sjældent en nødvendighed, dog ser vi rigtig gerne at du straks tager kontakt til os, hvis vi har forladt en opgave som ikke er helt tilfredsstillende. På den måde har vi mulighed for at udbedre fejlen eller manglen hurtigst muligt, så vi med god samvittighed kan kigge hinanden i øjnene efter endt opgave.

  Som tidligere nævnt er fejl dog en yderst sjældenhed, hvilket også afspejler sig i hvad vores kunder siger om os. Du kan læse anmeldelser fra vores kunder på vores forside ved at rulle lidt ned, eller du kan gå på 3byggetilbud ved at klikke her.

  Kontakt os og lad os finde den løsning der passer dig

  Vores kunder har givet os 5/5 stjerner, bestil at gratis og uforpligtende et tilbud her, så kan du selv være med til at bedømme. 

  Vi kan kontaktes over telefon på 24 90 88 60 eller via mail på info@byggeentreprise.dk. Bestil et tilbud i dag, så vender vi tilbage med et 100% skræddersyet tilbud til dig.

  Professionel & Erfaren maler

  firmabil
  Logo MD Byggeentreprise
  Maler i Vejle

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Indvendig maling af sommerhus

  Vi er meget tilfredse med dit arbejde. 👍🏼 kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
  Marianne
  Vejers strand

  ★★★★★

  Facaderens af bygning med algebehandling

  Virkelig Dejligt at man kan se en kæmpe forskel fra dag 1! klar anbefaling herfra. 👌☺️
  Martin
  Århus

  ★★★★★

  Virkelig flot resultat!

  Michael var forbi og male en flytte lejlighed for os, så vi kunne komme videre til vores nye hjem☺️ det hele var nemt fra start til slut, virkelig god service og vi fik lejligheden godkendt uden anmærkning☑️🤘
  Pernille & christian
  Kolding