MALER BILLUND

Velkommen til MD Byggeentreprise, din lokale maler Billund. Søger du en erfaren og talentfuld malermester fra dit lokalområde, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos MD Byggeentreprise fuldfører vi altid vores arbejde helt ned til mindste detalje. Vi har udført mange maler opgaver i Billund gennem årene, og vi kan med garanti også ordne din opgave. 

Så hvis du mangler en yderst kompetent maler i Billund, så kontakt os i dag. Vi finder en løsning der passer dig.

Din lokale maler Billund

Vi lægger tryk på kvaliteten allerede fra første afdækning, til at opgaven er færdig og vi har gjort rent efter os. Kort fortalt er en af vores værdier at få fulgt opgaven helt dørs. Vi udfører både malerarbejde for privat og erhverv, hvilket betyder at vi har erfaring med alt fra hegn, huse, butikslokaler, kontorer, skoler, sommerhuse og meget mere.

Faste priser - Ingen overraskelser

“En aftale er en aftale” er et udtryk som beskriver vores arbejdsgang meget godt. Vi har gjort forarbejdet og undersøgt hvor lang tid vi bruger på en given opgave, samt hvor billigt vi kan gøre det. 

I enkelte tilfælde vil opgaven kræve at vi beser den inden vi skræddersyer et tilbud til dig, men langt hen ad vejen kan vi allerede på forhånd afgive et tilbud som er specificeret ud fra dine behov. Når vi siger “En aftale er en aftale” betyder helt konkret for dig at vi er punktlige, og derfor overholder både den aftalte tid og den aftalte pris.

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvilket malerarbejde kan din lokale maler hjælpe dig med?

  Vi arbejder for at være Billunds fortrukne maler

  Vores alsidige arbejdsopgaver har klædt os på til at kunne varetage en lang række af vidt forskellige maleropgaver. Herunder finder du et udklip af opgaver vi typisk har løst i, og omkring Billund.

  – Facade maling
  – Spartling
  – Maling af vinduer og døre
  – Maling af træ værker, såsom træterrasser, hegn og stakit
  – Maling af sommerhuse og helårsboliger

  Lad os bevise hvorfor vi skal være din faste maler i Billund

  Vi er konstant i udvikling, og derfor opdaterer vi os hele tiden på hvordan vi inkorporerer nye metoder eller teknikker, for at kunne levere det absolut bedste resultat. Vi opdaterer os både for at udvide vores kunnen, men især også for at minimere fejl så meget som muligt. Efter en lang række opgaver er vi dog kommet frem til følgende konklusion, vi kun er mennesker.

  Hvilket til tider kan resultere i småfejl. Selvom det sjældent er tilfældet at vi efterlader fejl eller mangler, ønsker vi at komme det til livs hurtigst muligt. Derfor ser vi gerne at du straks kontakter os hvis du ikke er 100% tilfreds med resultatet, så kan vi kan rette op og afslutte opgaven ordentligt. Vi arbejder ud fra at vi skal kunne se hinanden i øjnene når vi har løst en opgave, og derfor ønsker vi altid at opnå det bedst mulige resultat. Fejl og mangler er dog ikke noget vi har stor erfaring med, du kan læse mere om hvad vores kunder siger om os her eller her på 3byggetilbud.dk.

  Kontakt os i dag og hør mere

  Vores kunder har givet os 5/5 stjerner, bestil et tilbud og bedøm for dig selv. Du kan kontakte os på telefon 24 90 88 60 eller over mail på info@byggeentreprise.dk. Bestil et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud.

  Professionel & Erfaren maler

  firmabil
  Logo MD Byggeentreprise
  Maler i Vejle

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Indvendig maling af sommerhus

  Vi er meget tilfredse med dit arbejde. 👍🏼 kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
  Marianne
  Vejers strand

  ★★★★★

  Facaderens af bygning med algebehandling

  Virkelig Dejligt at man kan se en kæmpe forskel fra dag 1! klar anbefaling herfra. 👌☺️
  Martin
  Århus

  ★★★★★

  Virkelig flot resultat!

  Michael var forbi og male en flytte lejlighed for os, så vi kunne komme videre til vores nye hjem☺️ det hele var nemt fra start til slut, virkelig god service og vi fik lejligheden godkendt uden anmærkning☑️🤘
  Pernille & christian
  Kolding